Oops! Iată planurile Mercedes-Benz pe care nu trebuia să le afli încă

Planurile Mercedes-Benz 2021 autoexpert.ro

Nemții pregătesc 7 modele noi, însă nu voiau încă să facă publice informații despre ele. Totuși, o imagine scăpată pe internet dezvăluie planurile Mercedes-Benz, mai precis datele de apariție ale acestora.

Eroare sau strategie de marketing? Niciodată nu vom ști. Și nici nu e prea important. Mai important e că imaginea pe care ți-o prezentăm dezvăluie datele de lansare pe piață a 7 noi modele Mercedes-Benz.

EQA - autoexpert.ro

În ordine cronologică, primul dintre ele este EQA, pe care Mercedes l-a prezentat deja, și despre care poți citi în detaliu aici. SUV-ul electric compact preia elemente de la GLA, are o autonomie declarată de peste 420 km și un preț de lansare de 47.540 euro pe piața din Germania.

Mercedes Benz Clasa C 2021 quattroruote autoexpert.ro

Trimestrul 2 va fi mai aglomerat. Conform imaginii, mult așteptata Clasă C va fi prezentată pe 30 martie 2021, iar vânzările vor debuta la junătatea anului. Ne așteptăm ca viitoarea generație să adopte platforma MRA II și să preia sistemul MBUX cu ecran în format portret de la noua Clasă S. De asemenea, versiunea Plug-In Hybrid ar trebui să afișeze o autonomie de 100 km, iar variantele AMG ar putea renunța la V8 în favoarea unui plug-in hybrid cu patru-cilindri. Citiți totul despre viitoarea Clasă C aici!

Planurile Mercedes-Benz 2021 autoexpert.ro

 ➡ Iată viitorul Mercedes-Benz T-Klasse 💡

O lună mai târziu va fi prezentat faceliftul lui CLS, care va urma să fie vândut din iulie, și despre care nu știm încă prea multe. A fost surprins în câteva imagini-spion în teste, iar modificările exterioare sunt mici. Este posibil să fie ultimul CLS din istoria Mercedes-Benz, pentru că apariția lui EQS ar putea pune în pericol viitorul său și al lui AMG-GT 4-Door Coupe, dar rămâne de văzut.

Planurile Mercedes-Benz: a doua parte a anului

Apoi ne vom întâlni cu Mercedes-Maybach S-Class (nume de cod Z223), Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe și EQS, sedanul electric care ar putea avea o autonomie de 700 km și despre care poți citi aici.

În sfârșit, la sfârșitul anului va fi prezentat CL, urmând să fie comercializat la începutul lui 2022.

 

 

 

Adaugati comentariu