Parteneriat între BMW România și jucătorii de tenis Horia Tecău și Marius Copil

BMW România continuă seria de parteneriate cu jucători de tenis din România, oferind două modele din gama M pentru cei mai buni jucători români din clasamentul ATP: Horia Tecău și Marius Copil.

BMW a început livrările pe piața din România pentru modelele BMW X5 M și X6 M, precum și pentru variantele Competition. Pentru a marca debutul comercial al perfomantelor modele SUV, BMW Group România i-a invitat pe cei doi tenismeni la o experienţă de 1135 CP – un test cu unele dintre cele mai performante modele din gama BMW X.

BMW X5 M are un preț de pornire de 125.070 de euro, iar versiunea Competition este mai scumpă cu 13.632 de euro. Varianta coupe BMW X6 M are un preț de 127.925 de euro, iar pentru versiunea Competition, prețul crește la 141.560 de euro.

Un exemplar BMW X6 M Competition ce folosește motorul V8 Twin Turbo de 625 CP va fi testat de către Marius Copil, în timp ce Horia Tecău va utiliza un BMW X3 M Competition.

BMW X3 M Competition folosește motorul cu șase cilindri în linie de 3.0 litri și 510 CP. Modelul SUV poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.1 secunde.

Horia Tecău are un palmares impresionant, cu trei turnee de Grand Slam câştigate la dublu şi dublu mix şi o medalie de argint pentru România la Jocurile Olimpice de la Rio, în 2016. Marius Copil este cel mai de succes jucător român activ în turneele de simplu şi deţine recordul celui mai rapid serviciu realizat într-un turneu de Grand Slam: 242 km/h.

Test drive BMW X3 M Competition

Adaugati comentariu