Parteneriat între între Volkswagen și Renovatio pentru încărcarea mașinilor electrice

Proprietarii de automobile Volkswagen electric vor putea folosi cardul WeCharge și la stațiile de încărcare din rețeaua Renovatio. De asemenea, rețeaua Moon din cadrul dealerior VW devine accesibilă utilizatorilor Renovatio.

Volkswagen a încheiat un parteneriat pentru rețeaua de stații de încărcare pentru mașini electrice E-Charge operată de Renovatio.

Clienții Volkswagen își pot astfel încărca mașina în rețeaua E-Charge prin intermediul cardului WeCharge primit la achiziționarea unui automobil electric Volkswagen. Clienții VW beneficiază de încărcare gratuită în limita a 2.000 kWh, iar după depășirea limitei vor fi taxați conform tarifelor Renovatio.

Rețeaua E-Charge operată de Renovatio are 183 de puncte de încărcare în 72 de locații, iar 70 de puncte sunt cu încărcare rapidă. Majoritatea stațiilor Renovatio E-Charge sunt amplasate în parcările supermarket-urilor Kaufland sau în parcările marilor mall-uri.

În rețeaua E-Charge există și cea mai rapidă stație de încărcare din România, aflată la Târgu Mureș, ce oferă viteze de încărcare de până la 150 kW.

Parteneriatul permite și utilizarea stațiilor Moon amplasate în rețeaua de dealeri Volkswagen din țară, acestea putând fi utilizate de către clienții Renovatio conform tarifelor standard. Moon va avea 23 de stații de încărcare până la finalul anului.

Stațiile Moon au puncte de încărcare rapide de până la 75 kW și încărcare la curent alternativ de până la 22 kW.

Tarifele din rețeaua Renovatio sunt în prezent 1.45 lei pe kWh (pentru alimentare la stații AC) și 1.95 lei pe kWh pentru alimentare la stații rapide DC.

Via Volkswagen

Adaugati comentariu