Polestar 2 – Cea mai clară imagine cu viitoarea electrică scandinavă

Polestar 2

Polestar 2 apare în cel mai generos teaser de până acum. Fotografia arată mașina privită de sus. Mai mult, avem primele informații referitoare la sistemul multimedia care se va regăsi la bordul viitoarei electrice.

Mai sunt doar câteva săptămâni până când Polestar 2 va fi prezentat oficial. Până atunci însă, constructorul suedez arată cea mai clară imagine a viitorului său model: este vorba despre o fotografie teaser care arată mașina fotografiată de sus. Vedem așadar că acoperișul este un uriaș panou de sticlă, iar liniile drepte, simple, relevă un design minimalist. Suedezii au declarat că aceasta va primi un tip de caroserie fastback cu patru portiere.

Polestar 2

Cel de-al doilea teaser confirmă prezența unei benzi luminoase pe capacul portbagajului, așa cum am văzut în prima imagine dezvăluită de constructor.

Viitoarea limuzină de clasă mică va fi rival pentru Tesla Model 3, astfel că aceasta se va poziționa automat și în aceeași categorie de preț. Polestar trece în contul ei o autonomie de aproximativ 480 de kilometri și 400 de cai putere. Specificațiile tehnice vor fi făcute publice în apropierea momentului în care modelul va intra în producție, la finele acestui an sau la începutul anului viitor.

Devenit brand independent după divorțul de Volvo, Polestar a dezvăluit primul său model, Polestar 1, un plug-in hybrid, în 2017, care a intrat în producție la uzina companiei, construită în China, la Chengdu. Tot acolo vor vedea lumina zilei modelele 2 și 3. Prototipurile testate de companie sunt construite în Suedia.

Polestar 2 AndroidCitește și:

Polestar 1 intră în faza finală de testare. Ce viteză a atins coupe-ul hibrid în teste?

Polestar plănuiește prezentarea celui de-al doilea model în martie, la Salonul Auto de la Geneva. Mașina va primi și noul sistem multimedia cu sistem de operare Android, dezvoltat de Volvo.

Adaugati comentariu