Porsche ar putea lansa și o versiune coupe a modelului Taycan

porsche-taycan-cross-turismo-autoexpert-26

Porsche a mărit gama modelului electric Taycan prin adăugarea versiunii Cross Turismo, dar nu se va opri aici.

Gama modelului electric Taycan este formată acum din două versiuni: sedan și Cross Turismo. În viitor este însă posibil să mai vedem două varianta, spune publicația britanică Autocar citându-l pe Stefan Weckback, șeful de produs Taycan.

Porsche Taycan Coupe?

Noua versiune adăugată în gama Taycan este un shooting brake robust cu capacitatea de a face și excursii pe drumuri neasfaltate. Porsche și-a echipat versiunea Taycan Cross Turismo cu o gardă la sol mai mare cu 20 mm, protecții suplimentare și mod special Gravel de rulare.

Ca și modelul Taycan sedan, versiunea Cross Turismo folosește sistemul electric cu arhitectură la 800 V. La lansare modelul este disponibil cu bateria Performance Plus cu o capacitate totală de 93.4 kWh. Debutul comercial pentru noua versiune electrică Porsche Taycan Cross Turismo va avea loc în această vară.

porsche-taycan-cross-turismo-autoexpert-16

Porsche ia în calcul și alte versiuni pentru modelul Taycan. Este posibil să vedem o versiune shooting brake dedicată asfaltului, fără garda la sol mărită și protecțiile suplimentare. Platforma permite chiar și dezvoltarea de versiuni cabrio și coupe pentru Taycan, dar oficialul Porsche spune că mai întâi trebuie determinat dacă există o piață pentru un Taycan coupe sau cabrio.

Audi e-tron GT

Via Autocar

Adaugati comentariu