Porsche Panamera – iată noua generație!

2017 Porsche Panamera leaked

Va trebui să mai așteptăm până marți, pe 28 iunie, ca să-l vedem lansat oficial. Până atunci, însă, vi-l prezentăm noi…neoficial. Fotografiile celui mai rapid sedan de lux din lume, Porsche Panamera, ”au scăpat” pe internet.

Porsche Panamera se dezvăluie complet într-un set de fotografii ”scurse” printre degetele brandului german. Așa cum se vedea și din mulțimea de teasere, sau din imaginile-spion, noul model păstrează forma primei generații, însă o rafinează în toate privințele. Un desen nou al părții anterioare, cu blocuri optice mai elaborate, un profil mai zvelt, accentuat de ampatamentul mărit și un spate cu stopuri ”dintr-o bucată”, inspirate de seria 718 BoxsterCayman adaugă sportivitate.

2017 Porsche Panamera leaked

Nu se cunosc încă detaliile tehnice, și va trebui să așteptăm până marți pentru a le afla. Totuși, fotografiile prezintă un propulsor V8 turbo, de 4 litri, ce va echipa varianta ”Panamera Turbo”. Vom vedea dacă acesta îl va transforma în cel mai rapid model din segment. Are toate șansele, mai ales că noua generație va fi construită pe platforma MSB, care-i va asigura o greutate mai mică cu până la 100 kg decât cea a modelului anterior. Ne mai putem aștepta la motoare mai mici, în configurație V6, și la un propulsor hibrid, aidoma actualei generații.

2017 Porsche Panamera leaked

În interior se remarcă cele 5 cadrane, dominate de turometrul analogic, plasat central, și scaunele individuale din spate, separate de consola centrală cu display multimedia și controale digitale.

Nu este pentru prima oară când un producător german scapă fotografii pe internet, înainte de prezentarea oficială. Imagini cu monovolumul Opel Zafira au fost publicate neoficial, cu 5 zile înainte de prezentarea modelului.

Sursa: CarScoops

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top