Prețuri Renault Arkana facelift în România – de la 26.250 euro

Renault Arkana model 2024 autoexpert.ro

SUV coupe-ul de clasă compactă s-a înnoit. Finisaje ameliorate, o identitate vizuală ușor schimbată. Împreună cu faceliftul, a fost introdusă și noua ofertă pentru România. Iată lista de prețuri Renault Arkana facelift pentru țara noastră.

Nu toate-s noi, dar, pe ici, pe colo, situația a fost ”polișată”. Am scris despre toate modificările aduse de facelift aici. Acum, a sosit timpul să-ți povestesc despre lista de prețuri Renault Arkana pentru România. E momentul optim, pentru că tocmai s-au deschis comenzile. Livrările vor începe în noiembrie.

Oferta a fost simplificată la nivel de echipări. La fel ca noul Clio V facelift, despre care am scris aici, și Arkana are trei niveluri de echipare: evolution, techno și esprit Alpine.

Prețuri Renault Arkana facelift

Primul, evolution, pornește de la 26.250 euro. Standard, oferă ecran tactil de 7 inchi cu navi, conectivitate Android Auto și Apple CarPlay și instrumentar digital de 7 inchi. Acesta, însă, ”afișeză informații pe o zonă mai largă”, conform Renault. Sunt disponibile standard și pilot automat, senzori de parcare pe spate, cameră marșarier, jante din aliaj pe 17 inchi, climă automată, etc. Poate fi comandat fie cu sistemul mild hybrid de 1.33 l și 140 CP, fie cu E-TECH-ul de 145.

Prețuri Renault Arkana facelift autoexpert.ro

Urmează techno, de la 28.350 euro. Aduce în plus jante pe 18 inchi de la fostul E-TECH Engineered. Are și asistent unghi mort, senzori parcare față, alertă la traficul perpendicular din spate, ecran central de 9,3 inchi și instrumentar de bord de 10 inchi. Poți selecta trei moduri de rulare, are lumină ambientală și câteva elemente distinctive de design. Sunt disponibile aceleași sisteme de propulsie ca la evolution.

Dotari-optionale-Renault-Arkana-facelift-autoexpert.ro

În sfârșit, esprit Alpine pornește de la 31.250 euro. Pe lângă elementele fine de design care îl evidențiază, standard vine cu jante de 19 inchi. Scaunele au tapițerie mixtă, cu cusături albastre. Maneta este de tip E-SHIFTER, oglinda centrală nu are ramă iar scaunul șoferului este reglabil electric.  Sistemele de propulsie? 1.33 TCe de 160 CP și E-TECH de 145.

via Renault

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top