Prima schiță de design cu partea frontală a noului Opel Mokka

Opel pregătește lansarea SUV-ului Mokka și a publicat o serie de schițe de design care ne dau o idee despre cum va arăta primul SUV full-electric Opel.

Pentru prima dată de la prezentarea noului model Mokka în versiune camuflată, Opel ne arată cu ajutorul unei schițe de design cum va arăta partea frontală a viitorului SUV.

A doua generație a modelului Opel Mokka va fi disponibil în versiune full-electric încă de la lansare, iar la nivel de design preia elemente de la conceptul GT X Experimental prezentat în 2018. Partea frontală numită Vizor se remarcă prin calandrul îngust flancat de două blocuri optice LED.

Viitorul Opel Mokka va fi primul SUV disponibil în versiune full-electric, dar și cu motoare termice. Modelul va folosi platforma grupului PSA ce este utilizată și de modele ca Peugeot 2008. Cel mai probabil, propulsoarele vor fi comune pentru ambele modele. Mokka va primi motorul 1.2 turbo pe benzină și diesel de 1.5 litri.

Pentru versiunea electrică, viitorul SUV va utiliza motorul electric de 136 CP și o baterie de 50 kWh. Noua generație Opel Mokka va fi prezentată în a doua jumătate a anului, iar debutul comercial ca avea loc în 2021.

Via Opel

Adaugati comentariu