Primele fotografii cu noul Mercedes-Benz CLA

Primele fotografii cu noul Mercedes-Benz CLA

Noul Mercedes-Benz CLA va debuta oficial în cursul acestei zile la Consumer Electronics Show, dar deja primele fotografii cu noul model au ajuns pe internet.

Poziționat în partea superioară a gamei, CLA are un interior mai elegant decât Clasa A și cu materiale cu o calitate mai bună.

La capitolul motorizări vom găsi în ofertă propusloarele folosite și pentru Clasa A:  cele două pe benzină – A 200 cu noul motor turbo de 1,33 litri și A 250 cu  motorul turbo de 2 litri și dieselul A 180 d, toate cu transmisie automată cu dublu ambreiaj și 7 trepte.

CLA va primi sistemul multimedia bazat pe inteligență artificială MBUX și după cum vedem în aceste prime fotografii de pe volan se pot controla tactil funcțiile. Se vor putea alege două ecrane în versiuni de 7 inch sau 10.25 inch.

Ca și la E-Class, cu mini touchpadul din stânga de pe volan se operează ecranul cu indicatoarele de bord virtuale care pot fi afișate în trei moduri. De pe touchpadul din dreapta se comandă ecranul sistemului multimedia dar acesta poate fi operat ca și la Clasa A tactil. Mai există și un al treilea mod, de la touchpadul de pe consola centrală care este acum mai mare și înconjurat de butoanele cu meniurile sistemului multimedia.

Primele fotografii cu noul Mercedes-Benz CLA

Sursa foto: jalopnik.com

La standul Mercedes de la Consumers Electronics Show, compania germană va aduce și crossover-ul electric Mercedes-Benz EQC, dar și un conceptul Vision Urbanetic, ambele în premieră pe teritoriu american.

Adaugati comentariu