Primele imagini cu noul Sandero

Renault Sandero

Au apărut primele imagini cu noul Sandero, comercializat în afara Europei sub brand-ul Renault. Mașina nu seamănă deloc cu ceea ce vedem, la ora actuală, pe șoselele Europei.

Noul Renault Sandero 2020 va fi vândut în mai multe state din America Latină. Fotografiile au apărut pe un site brazilian. Modelul are faruri noi, cu tehnologie LED, care imită forma literei C, o abordare aleasă de grupul Renault. Sandero sud-american are și o grilă nouă a radiatorului, și bare redesenate, cu aspect mai sportiv. Și capota are un profil diferit.

Dacia Duster va arăta ca un OZN? Așa a desenat-o un designer!

Renault Sandero (2)

În partea posterioară, Sandero primește stopuri LED cu dispunere orizontală, care scot în evidență lățimea mașinii.

În fotografii apare o versiune cu indicativul 1.6, ceea ce arată că este vorba despre motorul aspirat pe benzină SCe cu 116 cai putere sau de 118 cai putere când este alimentat cu etanol, un combustibil foarte popular în America de Sud. Motorul ar putea fi cuplat la o transmisie CVT.

În gamă, ar trebui să rămână versiunea entry level cu motor 1.0 SCe, dar și o versiune RS cu motor de 2.0 litri.

Renault Sandero (1)

Nu există imagini cu interiorul noului Renault Sandero, dar, cu siguranță, cabina prezintă un concept nou. Modelul pentru piața locală va fi construit în continuare la uzina din Curitiba, Brazilia, dar și în alte țări din America de Sud.

Rămâne de văzut dacă modificările suferite de Renault Sandero vor fi aplicate și modelului de la Dacia.

Adaugati comentariu