Primele imagini cu viitorul Volkswagen Golf. Când ajunge în showroom?

Volkswagen Golf 3

Acestea sunt primele imagini cu viitorul Volkswagen Golf. Cea de-a opta generație a compactei germane apare în premieră fără camuflaj, într-o reclamă care e programată pentru difuzare abia în toamnă.

Imaginile, surprinse în timpul filmării unei reclame la Madrid, le-au fost trimise de un cititor editorilor de la Carscoops și arată noua generație vopsită Volkwagen Golf MK8 în aceeași culoare ca prototipurile surprinse recent de fotografii spion și confirmă ceea ce am văzut până acum în randările digitale.

Volkswagen Golf (2)

Partea din față apare într-o singură fotografie, cu o rezoluție slabă. Aceasta arată faruri complet noi și o grilă redesenată, poziționată mai jos, cu accente vopsite în aceeași nuanță ca și caroseria.

Cea mai importantă modificare pare să fi fost operată în partea din spate a mașinii, acolo une apar stopuri noi, dar și accente cromate în jurul evacuărilor.

Volkswagen Golf (1)

Și cabina viitorului Volkswagen Golf va trece printr-o operație majoră. Un instrument de bord complet digital și un ecran tactil de mari dimensiuni își vor face loc la bord. Specialiștii în IT ai companiei Volkswagen au lucrat intens pentru a se asigura că mașina este o fortăreață în fața atacurilor cinernetice. Noul model – scriu cei de la Carscoops – prezintă 100 de milioane de linii de cod, față de 10 milioane necesare unui vehicul în urmă cu 10 ani.

Volkswagen plănuia prezentarea noului Golf în septembrie, la Frankfurt, dar problemele survenite pe parcursul dezvoltării au decis amânarea momentului, astfel că nu vom vedea mașina mai devreme de luna octombrie. Nemții de la Auto motor und sport scriu că sunt 3512 erori la softul sistemului multimedia.

Adaugati comentariu