Primul membru al familiei Volkswagen ID poate fi comandat în curând

Volkswagen ID Neo (3)

Volkswagen va deschide lista de pre-comenzi pentru primul model Volkswagen ID în această primăvară. Anunțul a fost făcut de unul dintre oficialii companiei germane.

Membru în Consiliul de Administrație de la Volskwagen, responsabil cu diviza de Vânzări, Jurgen Stackmann, a anunțat că lista de pre-comenzi se va deschide pe 8 mai.

„Clienții care își doresc să fie printre primii proprietari de ID pot plăti un avans pentru a-și asigura un exemplar din primul lot produs”, a anunțat Sackman, care estimează că ediția de lansare va fi sold out înainte de prezentarea oficială, programată pentru Salonul Auto de la Frankfurt din această toamnă.

Volkswagen ID Neo (2)

Surprins în repetate rânduri în teste, hatchback-ul electric va intra în producție în luna noiembrie a acestui an și va ajunge în reprezentanțe la începutul anului viitor. La baza sa se va afla platforma MEB a Grupului Volkswagen, pe care vor fi construiți toți viitorii membri ai familiei ID.

Versiunile entry-level vor oferi o autonomie de aproximativ 330 de kilometri, în timp ce versiunile de top vor putea parcurge până la 550 de kilometri între două încărcări.

Volkswagen a anunțat, cu câteva luni în urmă, că primul Volkswagen ID, care ar putea purta numele Neo, ar trebui să coste cam cât un Golf cu propulsie diesel. În România, Golf cu motor 1.6 TDI, transmisie manuală cu 5 trepte și linie de echipare Trendline, are un preț de pornire de 19.468 de euro.

 

Adaugati comentariu