Primul SUV Maybach e pe drum. Detalii de ultimă oră

SUV Maybach 3

Primul SUV Maybach în versiune de serie este pe drum. Acesta va avea la bază SUV-ul GLS, anticipat de conceptul Ultimate Luxury, prezentat anul trecut, la Salonul Auto de la Beijing.

Primul SUV Maybach va fi dezvăluit în noiembrie și nu va semăna deloc cu Ultimate Luxury, care era, de fapt, o limuzină cu gardă mare la sol. Imaginile surprinse de fotografii spion au arătat că viitorul Maybach va avea forme convenționale de SUV veritabil, tipic modelului GLS. Va prezenta însă, elemente care îi vor confirma apartenența la familia Maybach.

Astfel, în grilă își va face apariția logo-ul specific, care se va regăsi și pe montanții spate. GLS va prelua o serie de funcții și dotări de la S-Class Maybach. Pe listă se află un sistem audio Burmester 3D cu nu mai puțin de 27 de incinte, 24 de amplificatoare și o putere de 1590 de watti.

SUV Maybach 2

Mercedes oferă și sistemul de parfumare a cabinei, cu arome de flori de osmanthus și ceai. Constructorul german premium aruncă în joc SUV-ul Maybach bazându-se pe popularitatea limuzinei ultra-luxoase: unu din șapte unități S-Class sunt versiuni Maybach.

Noul SUV cu logo „MM” va fi pus în mișcare de un motor V8 biturbo de 4.0 litri, iar în versiune de top, va primi o unitate V12 twin-turbo de 6.0 litri.

În gama SUV-urilor ultra-luxoase, pe Mercedes-Maybach GLS îl așteaptă rivali ca Rolls-Royce Cullinan și Bentley Bentayga. Modelul va fi prezentat în luna noiembrie.

În 2017, Mercedes a prezentat Maybach G650 Landaulet, o ediție limitată a deja specialului G 500 4×4² cu motor V12 biturbo și 630 de cai putere. Doar 99 de astfel de unități au fost construite. Una dintre ele îi aparține omului de afaceri Ion Țiriac.

Sursă foto: Kolesa.ru

Adaugati comentariu