Prototipul BMW M8 Coupe e în faza finală de testare – Informații și fotografii oficiale

BMW M8 Coupe (9)

BMW M8 Coupe ajunge de pe circuit direct pe șosea. Viitorul M8 Coupe se apropie cu viteza maximă de momentul în care va intra în producția de serie. Un prototip testează pe circuitul de curse de la Estoril, Portugalia.

O greutate redusă, un centru de greutate foarte jos, un ecartament mare și o caroserie rigidă sunt ingredientele rețetei magice urmate de BMW pentru a construi viitorul M8.

BMW M8 Coupe (19)Citește și:

Inginerii de la BMW M au forțat limitele, asigurând modelului o agilitate și o precizie – promit ei – ieșite din comun, după ce au supus unei actualizări toate componentele dinamice.

Direcția electromecanică M Servotronic joacă un rol decisiv în ceea ce privește natura ultra sportivă a lui M8 Coupe. Mașina primește standard frâne M pentru stabilitate indiscutabilă în condiții extreme de frânare. Opțional, viitorul șofer cu pretenții de pilot poate alege frânele carbon-ceramice.

BMW M8 Coupe (12)Citește și:

Jante M din aliaj de 19 inci echipează viitorul BMW M8 Coupe, în timp ce jantele de 20 de inci îmbrăcate în anvelope ultra-performante sunt oferite opțional.

Sub capota lui M8 își face loc tehnologia M TwinPower Turbo. Motorul dezvoltă 600 de cai putere, iar un sistem de evacuare cu clapetă îi asigură lui V8 o voce de bas. Puterea este transmisă către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate M Steptronic cu opt rapoarte și al unui sistem de tracțiune integrală cu setări dinamice, M xDrive, preluat de la BMW M5.

BMW M8 Coupe (18)

Un mod M Dynamic este anume conceput pentru drifturi. Odată cu dezactivarea sistemului de stabilitate DSC și activarea modului 2WD, M8-ul cu diferențial activ pe puntea din spate, devine o mașinărie cu tracțiune spate, iar șoferul are liber la distracție.

Este ușor de recunoscut M8 Coupe, pentru că primește accente specifice brand-ului de performanță de la BMW. Vine astfel cu admisii de aer de mari dimensiuni în partea frontală și patru țevi de evacuare în partea posterioară, elemente care se pot observa și la prototipul camuflat.

Pe urmele viitorului BMW M8 Coupe vin versiunile Cabrio și Gran Coupe.

Adaugati comentariu