Red Bull Racing Show vine la București

Red Bull Racing Show vine în România în data de 10 septembrie 2022. Fanii vor putea să vadă pe viu un monopost de Formula 1 într-un show demonstrativ în fața Palatului Parlamentului din București.

Red Bull organizează o serie de show-uri demonstrative în cele mai importante orașe din lume. Centrate în jurul unui monopost de Formula 1, aceste show-uri au fost organizare în orașe ca Dallas, Tokyo, Mexico City, Belfast, Copenhaga și Jedah.

Red Bull Racing Show la București – 10 septembrie 2022

Red Bull Racing Show Run este o serie de spectacole de motorsport organizate de echipa de Formula 1 Oracle Red Bull Racing în întreaga lume, menite să aducă fanii mai aproape ca niciodată de pasiunea lor.

În 10 septembrie, Red Bull Racing Show vine la București, pe un traseu organizat în fața Palatului Parlamentului. Un monopost Red Bull RB7 din 2011 va principala atracție, alături de două mașini de drift și o motocicletă de stunt riding pilotată de Arūnas Gibieža. Fanii Formulei 1 își vor aminti de RB7 ca fiind mașina cu care Sebastian Vettel a câștigat titlul mondial al piloților în 2011.

La volanul monopostului se va afla pilotul Patrick Friesacher. Patrick are o istorie bogată alături de Red Bull, mai ales în cadrul demonstrațiilor spectaculoase cu monoposturile Oracle Red Bull Racing. El a fost primul junior susținut de Red Bull – încă din 1994 – și a participat în Formula 1 în sezonul 2005.

Echipa de drift este formată din frații Elias și Joe Hountondji. Cei doi vor face spectacol la volanul a două BMW-uri G82 M4, cu motoare S58 de 3.0 litri care dezvoltă peste 1.000 de cai putere

Traseul pregătit va avea o lungime de 900 de metri și include și două secțiuni denumite Burnoutzone. Spectacolul va dura aproximativ trei ore, iar intrarea la evenimentul Red Bull Racing Show este gratuită.

Foto: Red Bull Content Pool

Via Red Bull

 

Adaugati comentariu