Sandero Stepway – Dacia lansează o competiție de design

noua Dacia Sandero

Sandero Stepway va fi subiectul unei competiții de design pe care Dacia o va lansa la Paris. Tot acolo, constructorul va prezenta un produs surpriză. “Merită văzut!”, promite Dacia.

Pe 2 octombrie, în cadrul Salonului Auto de la Paris, Dacia lansează o competiție de design pentru viitorul Sandero Stepway, un best-seller în clasa sa. Compania aflată sub umbrela Renault se pregătește astfel pentru generația care urmează să fie prezentată anul viitor.

Noua Dacia Sandero, dar și viitorul Logan, ar trebui să-și facă apariția pe piață la sfârșitul anului viitor.

Tot la Paris, Dacia va aduce un exponat surpriză. Anunțul nu este însoțit de niciun indiciu.

Așa va arăta noua Dacia Sandero, spun francezii

Renault va prezenta un concept robot, ca parte a trilogiei Renault de robo-vehicule prezentate anul acesta. Noul vehicul automatizat va fi dezvăluit în cadrul conferinței de presă organizate de Renault peste două săptămâni, în deschiderea salonului parizian.

Noul Renault Kadjar facelift, dezvăluit de francezi săptămâna trecută, se va afla, de asemenea, la stand-ul constructorului francez.

Renault aniversează 120 de ani de existență cu o paradă impresionantă. Treizeci de vehicule de legendă vor defila pe bulevardele Parisului. În convoiul istoric se vor regăsi Renault Type A.

Fanii brand-ului vor putea testa gama electrică a producătorului francez. Testele vor lua startul în Place de la Concorde, începând cu 4 octombrie.

 

Adaugati comentariu