Serviciul de car-sharing Citylink își extinde aria de acoperire

Citylink, cea mai nouă platformă de mobilitate urbană își extinde aria de acoperire și adaugă automobile Mercedes-Benz în flotă. 

Citylink își extinde aria de acoperire în afara Bucureștiului și include acum zonele Corbeanca, Otopeni, Chitila, Mogoșoaia, Popești-Leordeni, Măgurele și Glina.

De asemenea, cel mai nou serviciu de car sharing adaugă în flota de mașini disponibile pentru închiriat modele Mercedes-Benz GLA și Clasa C în parteneriat cu Autoklass. Citylink a introdus și spații rezervate în parcările private.

Primii parteneri care se alătură serviciului Citylink cu spații dedicate sunt Athenee Palace Hilton, AFI Cotroceni și Veranda Mall. În continuare, utilizatorii serviciului au inclusă parcarea gratuită, indiferent de timpul de staționare, în toate parcările Capitalei administrate de municipalitate.

Lansat în luna ianuarie, serviciul Citylink are deja 6.000 de utilizatori. Orele de vârf de utilizare sunt 07.00-09.00, iar zilele din săptămână cu un nivel maxim al cererii sunt marți, miercuri și joi. Peste 60% dintre utilizatorii aplicației folosesc smartphone-uri cu sistem de operare Android, iar aproape 40% sunt posesori de terminale iOS.

Citylink este cel mai nou serviciu de car-sharing din București

Adaugati comentariu