Skoda Karoq Scout vine la Paris

Skoda Karoq Scout

Skoda Karoq Scout vine cu o nouă abordare a ieșirilor din oraș. Crossover-ul compact construit în Cehia primește o doză de curaj, care îl face să arate gata de aventură.

Skoda Karoq Scout primește protecții de plastic pe aripi, finisaje cromate și jante cu design nou de 18 inci în versiune standard sau opțional de 19 inci.

Logo-uri speciale, amplasate pe aripi, menite să îi confirmă natura aventuroasă și un interior restilizat special pentru off-road sunt, de asemenea, noutățile trecute în contul SUV-ului Karoq Scout. Mașina primește tapițerie în combinația negru-maro și cusături contrastante, sistem de iluminare ambientală LED și pedale cu detalii din oțel inoxidabil.

Skoda Karoq Scout

Skoda Karoq a sosit în România. VEZI cât costă noul SUV

Toate acestea sunt însoțite standard de sistemul de tracțiune integrală. Cumpărătorii vor putea alege între motorul pe benzină de 1.5 litri TSI cu patru cilindri în linie, cotat la 150 de cai putere și cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte, sau cel turbodiesel de 2.0 litri, care dezvoltă 190 de cai putere și transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Mașina va fi prezentată oficial la Salonul Auto de la Paris, în luna octombrie.

Skoda Karoq Scout

EuroNCAP: Câte stele au primit Skoda Karoq,

VW T-Roc și Volvo XC60

Adaugati comentariu