Skoda Karoq Sportline – Nu tocmai un RS, dar pe aproape

Skoda Karoq Sportline (3)

La 24 de ore de la prezentarea modelului Karoq Scout, vine și Skoda Karoq Sportline. Cele două modele vor fi prezente la Salonul Auto de la Paris. O serie de elemente exterioare îi asigură schimbarea de look.

Grila neagră, oglinzi și rame ale geamurilor în aceeași nuanță sunt elementele care o diferențiază pe Skoda Karoq Sportline de versiunile standard. SUV-ul constructorului din Mlada Boleslav primește standard jante de 18 inci, iar jantele de 19 inci sunt disponibile opțional. Un logo prezent pe aripile din față confirmă că avem de-a face cu un model special.

Skoda Karoq Sportline (1)

Karoq Sportline primește scaune sport cu reglaj lombar, tapițerie neagră textilă și cusături contrastante,un volan îmbrăcat în piele și pedale cu elemente din oțel inoxidabil. Sistemul de iluminare ambientală LED asigură o atmosferă deosebită la bord. Mașina poate fi comandată și cu instrumentarul de bord digital, cu detalii care îi sporesc natura sportivă.

Skoda Karoq Scout vine la Paris

Sub capota SUV-ului Sportline se regăsește un motor pe benzină de 2.0 litri cu 190 de cai putere. Clienții pot alege și propulsorul de 1.5 litri TSI cu 150 de cu 150 de cai putere sau unitatea diesel de 2.0 litri TDI, disponibilă în două versiuni de putere, cu 150 și 190 de cai putere. În funcție de motorul ales, clienții pot alege o transmisie manuală cu șase rapoarte sau una automată DSG cu dublu ambreiaj și șapte trepte. Dacă sistemul de tracțiune integrală este standard la versiunea Scout, cei care aleg Sportline îl pot comanda contra cost.

Skoda Karoq Sportline poate fi o avanpremieră a modelului RS, care urmează să fie prezentat.

Skoda Karoq Sportline (2)

Adaugati comentariu