Skoda va lansa un model electric compact, dar și versiuni noi pentru Enyaq iV

Skoda va mări gama de modele electrice prin lansarea unei versiuni SUV coupe a actualului model Enyaq iV, dar și un nou model compact.

Skoda își va mări familia de modele electrice prin adăugarea unei noi versiuni a modelului Enyaq iV, dar și prin lansarea unui nou model electric compact, similar în dimensiuni cu Volkswagen ID.3.

Model electric compact și versiuni noi pentru Enyaq iV

Skoda Enyaq iV va primi în curând o versiune SUV coupe, similara în dimensiuni cu actualul model electric. Dacă Enyaq iV pune accent pe latura practică, viitorul model Enyaq Coupe va încerca să atragă clienții care pun accent pe aspect-ul dinamic.

Versiunea coupe a fost deja observată în teste de drum și va fi lansată anul viitor. Va fi urmată de un nou model electric de dimensiuni mai mici în gama Skoda. Al doilea model electric va fi similar cu actualul Volkswagen ID.3.

Revenind la modelul Enyaq, gama modelului electric a fost mărită de curând cu o versiune de top numită Sportline iV 80X ce folosește două motoare electrice ce oferă o putere totală de 265 CP. Cele două motoare electrice sunt alimentate de o baterie de 82 kWh.

Modelul Skoda Enyaq iV a fost desemnat Best Electric Car in Romania, la prima ediție a competiției ce își propune să stabilească, anual, cea mai potrivită mașină electrică pentru piața din România.

Via Skoda

Adaugati comentariu