Stație mobilă pentru încărcarea vehiculelor electrice

Statie mobila pentru încarcarea vehiculelor electrice

Stație mobilă pentru încărcarea vehiculelor electrice. Destinată în principal furnizorilor de servicii, dar nu numai.

Foto:blink

Blink Charging a anunțat lansarea unei noi stații mobile de încărcare pentru vehicule electrice.

Stația mobilă de încărcare, ce nu necesită montare, produce 240V curent alternativ (AC) și  până la 9,6kW pentru încărcarea vehiculelor electrice.

Lansarea pe piață se va produce imediat

„Acest nou redresor mobil este extrem de inovativ pentru că toți proprietarii de vehicule electrice se vor putea folosi de el exact atunci când vor avea cea mai mare nevoie” a comentat fondatorul și CEO Blink, Michael D. Farkas.

Domnia sa consideră aceast dispozitiv propus de Blink nu este destinat neapărat utillizatorilor privați de EV-uri (vehicule cu propulsie 100% electrică), ci mai ales  furnizorilor de servicii precum: asistența rutieră, companii de asigurări, constructori și dealeri auto, dar și altor funizori de servicii precum companii de închiriere, întreținere și gestiune flote, companii de credit, comercianți de vehicule etc.

Stație mobilă pentru încărcarea vehiculelor electrice doar în caz de necesitate

Deși pare nenatural ca un vehicul electric să fie încărcat de la un generator ce folosește combustibil fosil, fabricantul își afirmă încrederea că acest dispozitiv va fi și trebuie utilizat doar în caz de necesitate.

Acest produs este compatibil cu toate tipurile de sisteme de încărcare pentru vehicule electrice, putând încărca înclusiv modele Tesla.

Cu o greutate de aproximativ 158kg, generatorul are un rezervor de 50litri, adica media unui automobil de clasă mică, și vine pe o nișă încă neexploatată ce poate ușura tranziția spre o propulsie 100% electrică în viitor.

Statie mobila pentru încarcarea vehiculelor electrice

Te-ar mai putea interesa și:

VW produce în China stații de încărcare ce pot fi montate oriune

Ce alegem? Diesel, benzină, electric sau hybrid

În 2030 jumătate din camioane vor fi electrice

Adaugati comentariu