SUV-ul cu 7 locuri SEAT Tarraco vine în septembrie. Un nou teaser

SEAT Tarraco

SEAT este pe punctul de a finaliza proiectul Tarraco, SUV-ul cu șapte locuri pe care l-a anunțat cu mai bine de un an în urmă. Mașina va fi prezentată pe 18 septembrie, în Spania.

SEAT a invitat la uzina de la Martorell zece fani care au văzut cum arată mașina, înainte ca aceasta să fie prezentată. Cei zece invitați veniți din Spania, Germania, Franța, Italia și Anglia au fost surprinși de apariție și au descris SUV-ul ca fiind unul cu o “siluetă elegantă”, “mult mai mare decât se așteptau” și capabil “să facă față nevoilor cotidiene”. “Magnific”, “minunat”, “gigantic” au fost doar câteva dintre epitetele folosite de norocoșii care l-au văzut deja.

Pentru moment, SEAT arată online doar blocurile optice ale mașinii și capota acoperită de o prelată. Vom vedea și noi, toți ceilalți, ce au văzut ei, în mai puțin de două luni, atunci când constructorul iberic îl va prezenta în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Catalonia. SUV-ul va ajunge în showroom-uri până la finalul anului.

SEAT Tarraco, SUV-ul spaniol cu șapte locuri își arată fața

SEAT-ul cu șapte locuri, al cărui nume a fost ales de fani în urma unui vot, are la bază platforma MQB a Grupului Volkswagen, ca și Skoda Kodiaq și Tiguan Allspace. Tarraco este mai mare ca subcompactul Arona și compactul Ateca, dar foarte asemănător, în ceea ce privește proporțiile, cu Skoda Kodiaq. Acesta va veni, evident, cu un design care îi va ajuta pe fani să-l identifice ca pe un produs SEAT.

La interior, mașina va prelua conceptul cunoscut de la Ateca. În momentul lansării, vor fi disponibile motoarele pe benzină de 1.4 litri și 2.0 litri, cu câte două versiuni de putere, dar și un diesel de 2.0 litri TDI, cu trei versiuni de putere. Un derivat electrificat ar trebui să-și facă apariția în gamă mai târziu.

SEAT Tarraco e timid. SUV-ul spaniol se pregătește de lansare

Tarraco vine într-un segment în care îl așteaptă deja popularele Hyundai Santa Fe, Nissan X-Trail și Renault Koleos.

 

Adaugati comentariu