Suzuki Jimny transformat în mini G-Class sau Defender

O companie din Japonia transformă noua generație a modelului Suzuki Jimny în mini G-Class sau Land Rover Defender.

Noul Suzuki Jimny este un model versatil, capabil în off-road, dar cu dimensiuni extrem de compacte. Mai mult, designul pătrățos i-a inspirat pe câțiva pasionați de off-road din Japonia să transforme noul model în replici în miniatură pentru mai celebrele modele Mercedes-Benz G-Class sau Land Rover Defender.

Compania DAMD Styling Efect s-a specializat în body-kit-uri care modifică aspectul exterior al modelului. Compania oferă kituri de transformare pentru mai multe modele, dar printre cele mai spectaculoase sunt cele dedicate modelului Suzuki Jimny,

Există două kituri numite sugestiv Little G și Little D. Pentru transformarea în mini G-Class, DAMD ofertă un spoiler față complet redesenat, grilă în stilul Mercedes, faruri și logo special. Avem, apoi, evazări pentru aripi pentru a completa look-ul german, plus jante în stilul specific.

Versiunea inspirată de vechea generație Defender este ceava mai sobră, cu un spoiler minimalist, grilă și faruri în stil Land Rover, dar și apărători de noroi pentru toate cele patru roți.

Partea mecanică rămâne neschimbată, Jimny folosind un propulsor aspira de1.5 litri și 102 CP.

Un astfel de kit costă aproximativ 3.500 euro, dar poate fi comandat doar în Japonia.

Test drive: Suzuki Jimny

Via DAMD

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top