TEASER – Ce mașină va lansa Mazda în primăvară?

Mazda CX-3 teaser

Mazda va lansa un SUV la Salonul Auto de la Geneva. Constructorul nipon tocmai a arătat un teaser în care apare silueta viitorului său model, fotografiată din spate.

Cel mai probabil, modelul anunțat este chiar Mazda CX-3. Fotografia arată partea posterioară a unui SUV subcompact, care confirmă planurile japonezilor de a lansa în Elveția o mașină cu gardă mare la sol. Sunt șanse mari ca dezvăluirea mașinii să aibă loc peste exact o lună, atunci când Mazda a programat o conferință de presă în cadrul salonului auto.

EuroNCAP – Mazda6, peste VW Touareg și Audi A6 în ceea ce privește protecția pasagerilor

În gama modelului, se va regăsi și noul propulsor Skyactiv-X, cu tehnologie SPCCCI (Spark Plug Controlled Compression Ignition), care își face debutul odată cu noua Mazda 3, prezentată în noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles.

Tot la Geneva va ajunge și edița aniversară a celui mai popular roadster din lume, Mazda MX-5 30th Anniversary Edition, despre care știm – așa cum sugerează teaser-ul de la sfârșitul anului trecut – că va veni într-o culoare îndrăzneață, cel mai probabil, portocaliu.

SUV-ul CX-5 și Mazda 3, în versiune limuzină și hatchback, vor fi și ele în Elveția.

 

Adaugati comentariu