Teaser video pentru SUV-ul Kia EV9

Kia EV9

Kia a publicat un teaser video cu viitorul model electric SUV EV9. Coreeni ar putea lansa noul model chiar în această lună.

Kia se pregătește pentru lansarea unui model electric. Gama EV va primi un SUV electric cu numele EV9. Aceasta ar putea fi prezentat oficial chiar în această lună, dar până atunci Kia a publicat două clipuri video în care mai dezvăluie câteva detalii despre noul model.

Kia EV9

Kia EV9 va debuta în martie 2023

Se poate observa designul complicat al farurilor și silueta laterală a noului SUV electric. Versiunea de producție va păstra, se pare, numeroase elemente ce au fost prezentate pe conceptul dezvăluit în 2021.

Kia EV9 folosește o versiune mai lungă a platformei E-GMP, iar primele informații necofirmate spun că vor exista două versiuni de putere pentru noul model.

Conceptul Kia EV9 a fost prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles din 2021 având dimensiuni similare cu modelul Kia Telluride, un SUV full-size ce este comercializat în Statele Unite ale Americii. Dimensiunile conceptului de 4.930 mm lungime și ampatament de 3.100 mm vor fi reținute și de modelul de serie.

Via Kia

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top