Un nou pasaj suprateran în Capitală a primit undă verde. Când va fi gata?

Pasaj suprateran Doamna Ghica

Bucureștiului sufocat i se întinde o mână de ajutor. A primit undă verde pasajul care va fluidiza traficul în nord-estul Capitalei. Autorizația de construire a fost semnată. Când se va putea circula pe pod?

Încep lucrările la pasajul suprateran din zona Doamna Ghica. Autoritățile lucrează acum la devierea și modernizarea tuturor rețelelor edilitare din zonă: apă, canalizare, gaze naturale, termoficare, rețele electrice, telefomunicații, iluminat public, este anunțul făcut de primarul Gabriela Firea pe Facebook.

„Proiectul vizează realizarea unui pasaj suprateran la intersecţia străzilor Doamna Ghica cu Şoseaua Colentina şi are în vedere o îmbunătăţire a condiţiilor de circulaţie şi transport din zonă, asigurând o mai mare siguranţă şi o fluidizare a circulaţiei în zona de nord-est a Capitalei. Pasajul superior va avea o parte carosabilă alcătuită din 2 benzi de circulaţie pe sens”, a mai explicat primarul pe Facebook.

Citește și:

Podul care leagă trei cartiere din București se prăbușește? Detalii de groază

De proiectare și execuție răspunde Trustul de Clădiri Metropolitane. Proiectarea pasajului suprateran a durat trei luni. Lucrările ar trebui să fie finalizate în 12 luni.

Pasajul va avea două benzi de circulație pe sens. Costurile totale sunt estimate la suma de 28 de milioane de euro.

Citește și:

Gabriela Firea: „Podul peste Șoseaua Virtuții e aproape gata!”

Adaugati comentariu