Update tehnic pentru Hyundai Veloster N: cutie automată cu opt trepte

veloster

Versiunea performantă a coupeului Hyundai Veloster a primit transmisie automată cu opt trepte și dublu ambreiaj, iar motorul beneficiază de cuplu crescut cu 7%.

Hyundai a prezentat oficial versiunea cu transmisie automată a modelului Veloster N. Coupe-ul coreean poate fi echipat acum cu o transmisie cu dublu ambreiaj DCT cu opt trepte. Clienții pot alege dintre cele două variante de putere ale motorului turbo de 2.0 litri: 250 sau 275 CP.

veloster

Alături de noua transmisie automată, cuplul motorului a crescut de la 353 Nm la 377 Nm. Noua cutie de viteze beneficiază și de sistemele N Power Shift și N Track Sense Shift pentru un raspuns adecvat în funcție de modul de condus.

veloster

La interior, clienții pot opta și pentru scaune sport. Hyundai oferă modelul coupe Veloster N pe piața din Coreea de Sud. În Europa, modelulul cu trei portiere nu mai este disponibil. Însă, noua transmisie cu opt trepte va fi folosită și pentru modelul compact Hyundai i30 N facelift.

Hyundai Veloster N a debutat la Salonul Auto de la Detroit din 2018. În versiunea cu motor 2.0 turbo de 275 CP și cutie manuală cu șase trepte, modelul poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 6.1 secunde.

Test Hyundai Veloster 1.6 GDI 140 CP

Adaugati comentariu