Ups, au comis-o din nou! Încă un șef Ford dat afară pentru comportament inadecvat

Prakash Patel șef Ford

Încă un șef Ford a fost dat afară după ce a fos acuzat de comportament inadecvat. Prakash Patel a fost directorul diviziei de managemenet al programului și product planner la aniversarea de 50 de ani a modelului legendar Mustang.

Prakash Patel nu mai face parte din companie, a confirmat un purtător de cuvânt de la Ford, fără a da mai multe detalii. Acesta a fost concediat după ce s-a purtat inadecvat, dar natura comportamentului său nu a fost dezvăluită.

Demiterea lui Patel vine la jumătate de an de la concedierea, în luna februarie, a lui Raj Nair, președinte Ford America de Nord. Nair a fost acuzat atunci de “nerespectarea codului de conduită al companiei”. Nair a fost șeful lui Patel pentru o perioadă de timp.

Dezastru la Ford: noul Ford Kuga 2.0 TDCI cu emisii

de aproape 8 ori peste limita de NOx a normelor Euro 6

În cadrul companiei, Patel avea în subordine peste 1.200 de angajați și coordona bugete de peste 500 de milioane de dolari. Acesta organiza și evenimente de lansare.

Patel se alăturase companiei Ford în 2009 și a fost în prim plan în 2014, cu ocazia aniversării a 50 de ani de existență a modelului Mustang. La acea vreme, într-un comunicat referitor la eveniment, constructorul american îl numea “bucătarul care a dat sare și piper rețetei Mustang”.

Test drive Ford Mustang GT 5.0 V8 – Dresură de cai sălbatici

Acesta era atât de obsedat de model încât pereții biroului său erau tapetați cu specificații ale mașinii și cu toate opțiunile care au fost vreodată disponibile în gamă.

Cinci stele EuroNCAP pentru Insignia, Arteon și Stelvio,

rezultat dezamăgitor pentru Mustang cu doar trei stele

Adaugati comentariu