Viitorul pick-up Tesla e aproape gata – Cum arată?

Pick-up Tesla (7)

Viitorul pick-up Tesla este tot mai aproape de momentul prezentării oficiale. Șeful companiei Elon Musk a dezvăluit și prețul pe care intenționează să-l stabilească pentru primul pick-up al brand-ului din Silicon Valley.

Tesla a lansat Model Y în această primăvară și se pregătește de următorul pas în construirea unei game complete: un pick-up electric, care – susține Elon Musk – nu va avea un preț foarte mare.

Pick-up Tesla (5)

“Cred că prețul trebuie să fie de ce mult 50.000 de dolari sau chiar mai bine, de 49.000 de dolari ca preț de pornire. Ideal, ar fi și mai puțin. Trebuie să fie un produs accesibil. Evident, vor fi disponibile și versiuni mult mai scumpe.”

Ce funcții speciale va avea primul pick-up Tesla?

Musk promite că vehiculul va arăta “incredibil, nu ca un pick-up convențional. O să arate destul de SF”, anticipează omul de afaceri, care dezvăluie și abilități de rulare în off-road fără precedent pentru un vehicul electric. O serie de randări digitale realizate de EmrE Husmen sugerează un look futurist, inspirat de Tesla Roadster, dar și de camionul electric al companiei, dezvăluit în urmă cu un an și jumătate.

Pick-up Tesla (1)

În versiune standard, acesta va primi două motoare electrice și un “cuplu nebun”. Versiunile de top vor avea o autonomie de peste 650 de kilometric. Viitorul pick-up va avea la bază o versiune modificată a platformei camionului Tesla.

O cabină generoasă va putea transporta până la șase pasageri. Suspensie adaptivă și o capacitate de tractare de 150 de tone sunt atuurile viitorului model.

Pick-up Tesla (4)

Viitorul pick-up Tesla, care va fi prezentat anul acesta, nu va fi primul vehicul cu emisii zero în gama sa. Rivian a construit deja R1T.

Adaugati comentariu