Viitorul SUV Kia Ceed testează pe drumurile publice

SUV Kia Ceed

Viitorul SUV Kia Ceed a fost surprins de fotografii spion în timpul testelor pe drumurile publice din Germania. Versiunea derivată din compacta Ceed va fi prezentată anul viitor.

Viitorul SUV compact de la Kia poartă bucăți mari de material, un camuflaj atipic, care îi ascunde complet formele, ceea ce reprezintă un indiciu că producătorul sud-coreean chiar are ceva de ascuns în ceea ce privește look-ul mașinii. Se pot observa doar blocurile optice cu tehnologie LED, protecțiile din plastic de pe aripi și barele de pe acoperiș.

SUV Kia CeedCitește și:

Familia Ceed va avea patru membri

Mașina cu gardă mărită la sol va prelua liniile de design, dar și soluțiile tehnice de la compacta Ceed, inclusiv gama de motorizare. Vom avea astfel de-a face cu două motoare pe benzină de 1.0 litru, respectiv 1.4 litri, și cu o unitate diesel de 1.6 litri, cuplate la o transmisie manuală cu șase trepte sau la o transmisie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Având în vedere că versiunea care o inspiră este disponibilă exclusiv cu tracțiune față, sunt șanse mici ca SUV-ul să primească tracțiune integrală.

SUV Kia Ceed

Crossover-ul va fi poziționat între modelele Stonic și Sportage și nu are încă un nume confirmat. Noul Ceed se va alătura gamei în care și-au făcut deja apariția compacta, în luna februarie, și break-ul ProCeed, prezentat în septembrie.

Viitorul SUV Kia Ceed ar putea fi prezentat în primăvară, la Salonul Auto de la Geneva, ceea ce înseamnă că ar ajunge în showroom-uri în cea de-a doua jumătate a anului viitor.

Sursă foto: Quattroruote.it

 

Adaugati comentariu