Volan cu tabletă integrată? Un producător auto va arăta noul gadget la CES 2019

Byton M-Byte

­­La CES 2019 vine o mașină cu tabletă integrată în volan. “Este cea mai intuitivă interfață din lume”, susține producătorul. Byton este compania care s-a gândit la tehnologia inovatoare.

Mai este o săptămână până când CES 2019 își deschide porțile. Byton a făcut publică o fotografie care pare să arate interiorul conceptului prezentat la ediția de anul trecut a târgului de tehnologie din Las Vegas și care va intra în producția de serie anul acesta. Dar imaginea a fost întunecată intenționat, în așa fel încât să nu putem observa nimic altceva în cabină în afară de volan și ecranul uriaș cu dispunere orizontală pe toată lungimea bordului.

Volanul include astfel așa-numita “Driver Tablet”. Această tabletă oferă acces rapid la setări, permite controlul radioului și al climatizării, dar și al mai multor aplicații disponbile la bord.

CES 2019 Byton

Conceptul M-Byte prezenta un ecran cu dimensinui de 49 x 9,8 inci, dar forma prezentată în imaginea teaser indică faptul că ecranul nou ar putea veni cu dimenisiuni diferite. Mai multe detalii vom primi pe 6 ianuarie, atunci când Byton își va prezenta noua creație.

Conceptul Byton, prezentat în urmă cu un an, va deveni model de serie anul acesta, iar pe piață va ajunge anul viitor. În Statele Unite, mașina “made in China” va avea un preț de pornire de aproximativ 45.000 de dolari.

Versiunea entry-level va veni cu o baterie de 71 kWh și cu un motor electric, care va dezvolta 272 de cai putere și un cuplu de 400 Nm. Tracțiunea spate și autonomia de până la 400 de kilometri sunt trecute în contul acestei versiuni. Varianta de top însă, primește o baterie mai mare, de 95 kWh, tracțiune integrală, 475 de cai putere și un cuplu de 710 Nm, dar și o autonomie de până la 520 de kilometri.

 

Adaugati comentariu