Volkswagen ID.3 facelift: fotografii și informații oficiale

volkswagen id.3 facelift

Volkswagen a prezentat oficial versiunea cu facelift a modelului electric ID.3. Modelul compact are doar doi ani și jumătate de când a fost lansat, dar Volkswagen a decis că e timpul pentru un update optic și tehnic pentru ID.3.

Anunțat de o serie de teasere, modelul ID.3 facelift a fost prezentat astăzi de Volkswagen. Modificările optice sunt discrete, fiind rafinate o serie de detalii de design. Avem acum prize de aer optimizate în partea frontală și un spoiler față redesenat. Pe lângă partea estetică, schimările aduse au îmbunătățit fluxul de aer care trece peste roțile punții față. Stopurile spate au fost și ele împrospătate având elemente iluminate complet.

volkswagen id.3 facelift

Volkswagen ID.3 facelift

Volkswagen spune că a ascultat feedback-ul primit de la clienții modelului ID.3 și a efectuat modificări pentru a remedia neajunsurile semnalate de aceștia.

volkswagen id.3 facelift

La interior, VW a renunțat la materialele de origine animală și au crescut procentul materialelor obținute prin reciclare. Avem în continuare două ecrane, unul în fața celui de la volan cu o diagonală de 5.3 inchi și unul amplasat central de 12 inchi. Meniurile au fost optimizate, iar o serie de funcții sunt acum îmbunătățite.

Volkswagen a introdus o nouă arhitectură electronică ce utilizează două computere de înaltă performanță pentru a controla tot sistemul mașinii. De asemenea, funcțiile Electric Vehicule Route Planner, Travel Assist și Park Assist Plus au fost modificate și includ o serie de opțiuni noi.

volkswagen id.3 facelift

În ceea ce privește sistemul de propulsie, Volkswagena păstrat motorul electric de 204 CP și 310 Nm amplasat pe puntea spate. Pentru alimentarea cu energie electrică se poate opta între bateria de 58 kWh, ce asigură o autonomie de 426 km, sau cea de 77 kWh pentru o autonomie de 546 km.

volkswagen id.3 facelift

Sistemul suportă încărcări rapide DC de până la 120 kW pentru bateria de capacitate mică, sau de până la 170 kW pentru bateria mare.

În gama de culori pentru caroserie, Volkswagen a adăugat o nouă nuanță numită Dark Olivine Green.

Via Volkswagen

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Cupra SUV 2024 autoexpert.ro

Schimbări majore la Seat și Cupra

Seat S.A. a susținut o conferință de presă în care a prezentat rezultatele financiare pe anul fiscal 2022. Dincolo de asta, discuțiile

Scroll to Top