Volkswagen Nivus: primele imagini cu modelul SUV coupe camuflat

Volkswagen pregătește lansarea modelului Nivus, un SUV coupe de dimenisuni mici în gama sa pentru America Latină.

Noul model va purta numele Nivus pentru piața din Brazilia, iar Volkswagen a publicat primele imagini cu noul model pe care l-a camuflat digtal, așa cum a procedat și cu modelul electric ID.3 înainte de lansare.

După o serie de teasere, Volkswagen arată acum proporțiile exacte ale noului SUV coupe ce preia elemente de design de la actualul model T-Cross. Spre deosebire de cel mai mic SUV din gama VW, Nivus are un plafon plonjat și o lunetă înclinată pentru a accentua linia de SUV coupe.

Volkswagen va lansa noul model Nivus pentru început în Brazilia în luna iunie, urmând ca apoi să îl ofere și pe restul piețelor din America Latină. Din 2021, modelul va fi vândut și în Europa, dar cel mai probabil sub altă denumire comercială.

Nivus folosește platforma MQB A0, iar în America de Sud va fi disponibil exclusiv cu propulsoare pe benzină. Clienții vor putea alege motorul 1.0 de 115 CP asociat cu o cutie de viteze cu șase trepte, sau 1.0 128 CP și cutie de viteze automată cu șase trepte. Nu există versiune cu tracțiune integrală 4Motion.

Autostadt și garajele supraetajate Volkswagen

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top