Volkswagen Polo GTI Edition 25: serie limitată de 2500 exemplare

Volkswagen Polo GTI Edition 25

Volkswagen pune pe piață o ediție aniversară a modelului Polo GTI pentru a marca 25 de ani de la lansarea modelului performant. Numită Edition 25, seria limitată va număra 2500 exemplare cu o serie de personalizări.

În 1998, Volkswagen lansa versiunea GTI a modelului Polo. Era cea mai perfomantă variantă a modelului de clasă mică și s-a dovedit a fi populară pentru fanii mărcii. La 25 de ani distanță, Volkswagen marchează aniversarea modelului Polo GTI cu o ediție aniversară numită Edition 25. Doar 2500 de exemplare vor fi construite.

Volkswagen Polo GTI Edition 25

Volkswagen Polo GTI Edition 25

Modelul special are un preț de pornire de 32.205 euro pe piața din Germania. Polo GTI Edition 25 beneficiază de suspensie sport cu o gardă la sol micșorată cu 15 milimetri, jante din aliaj ușor cu diametrul de 18 inchi, diferențial electronic, faruri Matrix LED adaptive și tapițerie din piele.

Volkswagen Polo GTI Edition 25

Ediția aniversară va putea fi comandată în nuanțele Gri Smoke Metallic, Alb Pure, Gri Ascot, Albastru Reef Metallic, Negru Deep Pearl Effect și Roșu Kings Metallic. La capitolul motorizare, Volkswagen nu a modificat nimic. Sub capotă avem propulsorul 2.0 TSI ce oferă 207 CP și 320 Nm alături de o transmisie automată DSG cu șapte trepte.

Volkswagen Polo GTI Edition 25

Actuala generație a modelului Volkswagen Polo este pe piață din 2017. În 2021 a primit un facelift substanțial, modelul GTI primind farurile IQ.Light LED matrix, spoilere noi și stopuri cu design nou.

Via Volkswagen

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top