VW Arteon – primele imagini oficiale

VW Arteon

Arteon, viitorul gran turismo ce va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva, va fi situat în gamă deasupra lui Passat și va miza pe un design emoțional.

Rolul său este acela de înlocuitor al lui Passat CC și va face parte din cele zece modele noi sau revizuite promise de VW pentru 2017. Titulatura noului model se desprinde complet de cea a sedanului Passat, la fel ca și tipul caroseriei, care renunță la capacul portbagajului în favoarea unui hayon. Astfel, Arteon urmează calea lui Audi A5 Sportback și își accentuează alura de coupe cu patru uși.

Cele două fotografii publicate de VW, trădează un stil avangardist, cu barele cromate ale măștii radiatorului care capătă o linie ascendentă în timp pătrund în blocurile optice cu tehnologie LED. Iese în evidență și linia mediană proeminentă, ca și semnătura luminoasă sofisticată a stopurilor LED.

Arteon

Latura practică a modelului a fost atent studiată, rezultatul fiind ”un interior excepțional de spațios, cu spațiu amplu pentru cap și picioare pentru toate locurile, lucru extraordinar dată fiind forma exterioară”.

Tehnic, modelul rămâne înrudit cu Passat, fiind construit pe aceeași platformă MQB și mizând pe aceeași gamă de proplusoare. În plus, Arteon va fi echipat cu cele mai recente sisteme de asistență a șoferului și va fi înzestrat cu ”caracteristici tipice segmentului de lux”.

 

De îndată ce vor apărea noi informații, vi le vom anunța.

VW Arteon

Adaugati comentariu