BMW și Fossil construiesc un smartwatch inovator

Ceas BMW Fossil (1)

BMW și Fossil vor demara un proiect comun anul viitor. Vor construi împreună un smartwatch inovator, în cadrul unui parteneriat pe termen lung, care se va încheia în 2023. Ceasurile vor fi disponibile la dealerii BMW, dar și în rețeaua Fossil.

Prima colecție de smartwatch își va face apariția pe piață annul viitor, iar aceasta va fi urmată de mai multe game realizate în funcție de profilul clienților. Constructorul auto și producătorul de ceasuri nu au anunțat încă prețurile viitoarelor produse.

Ceas BMW Fossil (2)

Vor funcționa ceasurile inteligente?

BMW este un brand legendar, unul dintre cele mai renumite din lume. Așteptăm cu nerăbdare să folosim experiența noastră în conceperea ceasurilor și abilitățile de a realiza modele smartwatch pentru fanii BMW din lumea întreagă”, a declarat CEO-ul grupului american cu renume în domeniul modei și al orologiei, Kosta Kartsotis.

BMW a ales Fossil pentru viitorul său proiect și datorită cifrelor obținute în ultima perioadă de companie. Acțiunile Fossil au crecsut cu 215% anul acesta.

BMW nu ar fi primul constructor auto care se orientează spre domeniul ceasurilor inteligente. Și divizia de design de la Porsche, alături de Huawei, a creat un ceas cu ecran de 1.2 inci, cu o rezoluție de 390 x 390 de pixeli.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top