Honda Jazz – teaser foto. Când va ajunge în showroom?

Honda Jazz

Honda Jazz se apropie de momentul prezentării oficiale. Până atunci însă, constructorul nipon le îndulcește fanilor așteptarea cu o imagine teaser.

Honda susține că noua generație este reconcepută cu gândul la confortul pasagerului și la distracția șoferului. În premieră în Europa, modelul ajunge și în versiune hibrid. Sistemul de propulsie va integra două motoare, unul pe benzină și unul electric. Honda nu dezvăluie informații referitoare la performanțe, dar promite eficiență și agilitate.

Încă un producător auto la motoarele diesel

Honda Jazz va fi disponibilă exclusiv în versiune hibridă. Modelul va fi dezvăluit pe 23 octombrie, la Salonul Auto de la Tokyo. În aceeași zi, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Amsterdam, constructorul japonez va prezenta planul său de electrificare, sub denumirea “Electric Vision”. Evenimentul va fi difuzat live pe canalul de YouTube Honda.

Mașinile electrice se vor încărca în 5 minute. Cum e posibil?

Niponii fac eforturi pentru a se alinia noilor norme de poluare. Au prezentat deja primul model electric din istoria brand-ului, Honda e, dar și Power Charger, o stație de încărcare a mașinilor electrice. Japonezii intenționează să ofere o gamă complet electrificată până în 2025. Mai mult, compania a intrat și în echipa Ubitricity, o rețea cu puncte de încărcare în mediul urban.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top