Marca Peugeot aniversează 210 ani de existență

Peugeot aniverseaza 210 ani

Marca Peugeot aniversează 210 ani de existență. Aceasta a luat ființă pe 26 septembrie 1810 și de atunci a încercat mereu să spargă tiparele, fie că vorbim de revoluția modei de la începutul secolului 19 sau revoluția mobilității odată cu era bicicletelor și automobilelor.

Foto: Peugeot

Marca Peugeot s-a aflat într-o permanentă schimbare, orientându-se spre a oferi servicii de mobilitate, iar recent spre a dezvolta soluții de mobilitate electrică.

Peugeot aniverseaza 210 ani

Pentru a celebra aniversarea a 210 ani de existență, Peugeot a pregătit un program de evenimente unice ce se vor desfășura de-a lungul a 2 luni.

Marca Peugeot aniversează 210 ani de existență

A fost creat un logo special dedicat celei de-a 210-a aniversări a Mărcii Leului, iar începând cu 24 august și până la sfârșitul anului 2020 se va desfășura o campanie internațională de promovare a mărcii: „2.1.0. Let’s Go”, ce va include oferte la achiziția de mașini noi pentru persoanele fizice.

Peugeot aniverseaza 210 ani

În lunile Septembrie și Octombrie este organizat un plan editorial dedicat canalelor de social media, cu lansarea oficială online a 13 spoturi video ce relatează cele mai importante evenimente din istoria mărcii: PEUGEOT 205, Le Mans 1993, participarea mărcii PEUGEOT în WRC, conceptul PEUGEOT e-Legend, urcarea de la Pikes Peak, Cursa de 500 de mile de la Indianapolis, PEUGEOT 404, Armand PEUGEOT, PEUGEOT Type 1, PEUGEOT 401 Eclipse, cele 6 premii COTY, Raliul Dakar

Modele rare Peugeot prezentate la Salonul Retromobile de la Paris

Peugeot aniverseaza 210 ani

Două evenimente digitale exclusive au fost organizate în luna septembrie

Pe 24 septembrie a avut loc un eveniment digital rezervat presei, și un altul dedicat rețelei de dealeri. Iar pe 26 septembrie, data celei de a 210-a aniversări, a fost organizat un eveniment digital difuzat pe platformele Twitter, Instagram, Facebook și Linkedin ale mărcii Peugeot.

Test Peugeot e-208: Autonomie remarcabilă

Pe 26 septembrie, noul 508 Peugeot Sport Engineered a fost desemnat de public drept cel mai emblematic model al ultimelor două secole.

Cum se nasc automobilele Peugeot?

Aviz amatorilor: în perioada 1 septembrie – 30 octombrie taxa de intrare la Musée de l’Aventure PEUGEOT din Sochaux va fi de 1€ pentru toți vizitatorii.

Peugeot aniverseaza 210 ani

Peugeot Landtrek este un pickup francez, stilat și 4×4

Adaugati comentariu