Opel lucrează la un model misterios. Când va fi dezvăluit?

Opel 1

Opel lucrează la un concept misterios, care apare în prima fotografie teaser. Constructorul anunță că este vorba despre un model electrificat.

Opel va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt noul Corsa și noul Astra, dezvăluite în această vară, dar și Grandland X Hybrid4 cu tehnologie hibridă și Zafira Life. Dar compania pare să mai aibă un as în mânecă. Tocmai a postat pe contul său oficial de Twitter o imagine misterioasă, care este însoțită de mesajul “Trebuie să păstrăm secretul nostru electrificat.”

Opel

De sub prelată neagră, se pot observa jantele cu design special, cu accente galbene, ceea ce poate fi un indiciu că avem de-a face cu un concept. În 2016, la Salonul Auto de la Geneva, Opel a prezentat conceptul GT, care venea cu jante cu detalii de culoare roșie. Anul trecut, crossover-ul electric GT X Experimental, prezentat sub forma unui concept, avea, de asemenea, roți colorate. La acea vreme, Opel anunța că modelul este o avanpremieră a designului mașinilor sale din 2020.

Compania trecea în contul lui GT X Experimental o baterie litiu-ion, cu o capacitate de 50 kWh, tehnologie de încărcare a telefoanelor mobile prin inducție și funcții de rulare semi-autonomă Nivelul 3.

S-ar putea ca modelul ascuns de prelată să poarte tot denumirea de GT. Compania va dezvălui secretul pe 10 septembrie, în cadrul conferinței programate la Frankfurt.

Adaugati comentariu