SEAT Tarraco, SUV-ul cu 7 locuri, va fi prezentat în curând

SEAT Tarraco

SEAT Tarraco se arată din nou, cu două săptămâni înaintea prezentării oficiale. Tarraco va fi cel mai mare din familia de SUV-uri de la SEAT. Un inginer al producătorului spaniol a urcat la volan pentru un ultim test cu prototipul.

Ca și vărul german Tiguan Allspace de la Volkswagen și vărul ceh Kodiaq de la Skoda, versatil și pregătit pentru aventură, SEAT Tarraco va putea primi șapte ocupanți.

SEAT Tarraco (5)

În sfârșit! Noul SUV cu 7 locuri de la SEAT se va numi Tarraco

Cel mai recent teaser de la SEAT, îl arată pe șeful Departamentului de Predezvoltare, Patente și Inovație, Stefan Ilijevic, testând mașina în Spania. Acesta susține că este impresionant să te afli la volanul lui Tarraco. “Este foarte dinamic și, în permanență, te face să te simți în siguranță.”

Producătorul spaniol a anunțat un volum al portbagajului de 760 de litri dacă cel de-al treilea rând de scaune nu este montat.

SEAT Tarraco

SEAT Tarraco e timid. SUV-ul spaniol se pregătește de lansare

Se pare că va avea abilități de off-roader viitorul Tarraco, fiind capabil să urce rampe cu o înclinare de 70% și să facă față unor înclinări laterale de 85%. Odată cu SEAT, vor debuta două sisteme noi de asistență la rulare, Rollover Assist fiind unul dintre acestea.

“Sistemul de tracțiune integrală pare să nu aibă limite”, spune Stefan Ilijevic.

Șoferul va putea alege unul dintre cele șase moduri dinsponibile la bord prin intermediul unui comutator rotativ, în funcție de suprafața pe care rulează. Există și opțiunea de a comanda o suspensie adaptivă.

SEAT Tarraco

Motoare pe benzină de 1.4 litri și 2.0 litri, dar și un turbodiesel de 2.0 litri TDI vor fi disponibile în gama celui mai mare SUV de la SEAT, într-o familie de modele de gardă mare la sol, în care îi vor ține companie Ateca și Arona.

Viitorul SEAT Tarraco va fi dezvăluit pe 18 septembrie, în cadrul unui eveniment organizat la Tarragona.

https://www.youtube.com/watch?v=553EYfmCso8

Adaugati comentariu