Skoda Enyaq iV: exteriorul este dezvăluit în schițe oficiale de design

Skoda a prezentat două schițe de design ce dezvăluie aspectul exterior al viitorului model electric Enyaq iV.

Skoda continuă campania de teasing pentru viitorul SUV electric Enyaq iV. După ce a prezentat o schiță de design cu interiorul, acum dezăluie aspectul exterior în două schițe.

Skoda Enyaq va folosi un instrumentar de bord digital, iar consola centrală are un display cu o diagonală de 13 inch. Skoda mai spune că noul model va fi echipat opțional cu un head-up display cu realitate augmentată.

Skoda Enyaq iV va folosi platforma MEB a Grupului Volkswagen, iar modelul ceh va avea avea forma unui SUV de segment mediu. Platforma MEB este folosită și de modelele Volkswagen ID.3 și Cupra el-Born.

Skoda Enyaq iV va fi disponibilă cu trei variante de baterie: Enyaq iV 50 va folosi bateria de 55 kWh și motorul de 150 CP, Enyaq iV 60 va avea o baterie de 62 kWh și o putere de 180 CP, iar versiunea Enyaq iV 80 folosește bateria de 82 kWh și motor electric de 204 CP.

Enyaq va avea o lungime de 4.648 mm, o lățime de 1.877 mm și o înălțime de 1.618 mm. Portbagajul va oferi un volum de încărcare de 585 litri. Noul model va fi produs la uzina Skoda din Mlada Boleslav, Republica Cehă.

Prezentarea oficială a noului model electric va avea loc în 1 septembrie.

Via Skoda

Adaugati comentariu