Viitorul BMW X7 își face apariția în primul teaser

BMW X7

Viitorul BMW X7 apare în primul teaser oficial, acum când constructorul bavarez numără zilele până la prezentarea oficială a SUV-ului care are la bază conceptul X7 iPerformance, prezentat în toamna anului trecut, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Fotografia, publicată pe pagina oficială de Facebook a nemților, dezvăluie o parte din grila masivă și din farurile hexagonale cu deschidere către interior. Versiunea de serie va prelua liniile de design ale conceptului, renunțând însă, la cele mai agresive elemente. Primele prototipuri au fost construite încă din decembrie 2017 și au fost surprinse de atunci testând în mai multe zone ale globului.

“Primul BMW X7 din istorie vine în curând” este descrierea care însoțește imaginea viitorului model. Cu șapte locuri, cu display-uri de mari dimensiuni, fiecare măsurând câte 12.3 inci, cu un instrumentar de bord complet digital, echipat cu Operating System 7.0, primit deja de noul BMW Seria 8,  X7 se anunță a fi cel mai modern și mai îndrăzneț din familia X.

Conceptul BMW X7 iPerformance redefinește spațiul

Pasagerii vor beneficia de prezența unei console rezervate lor, aceștia având libertatea de a controla climatizarea. Tot acolo vor primi o priză, două porturi USB și suporturi de pahare.

Mașina cu gardă mare la sol, construită pe platforma CLAR a grupului bavarez, va veni însoțită de logo-ul iPerformance, o aluzie la sistemul de propulsie plug-in hybrid, care integrează un motor BMW TwinPower Turbo pe benzină.

Viitorul BMW X7 va vedea lumina zilei la uzina BMW din Spartanburg, Carolina de Sud, de unde va fi exportat în China și în Europa. X7 va ajunge în showroom-uri anul viitor. Nemții nu exclud varianta apariției unei versiuni ultra-performante M.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Second hand - Citroen C4 Cactus autoexpert.ro

Second Hand – Citroen C4 Cactus

Aspectul atipic și confortul desăvârșit te fac să te atașezi de el. Dar performanțele și finisajele lui C4 Cactus puteau fi mai

Scroll to Top