Audi pregătește prima sa lansare mondială, digitală, pentru noua familie A3

Audi A3

Audi pregătește prima sa lansare mondială, digitală, pentru noua familie A3. Pentru asta. peste 15.000 de vânzători și 20.000 de tehnicieni din întreaga lume vor face training pentru vânzare și service prin intermediul platformelor digitale, realitate augmentată și realitate virtuală. Noile modele A3 vor fi livrate clienților pe parcurusul anului, iclusiv o variantă electrică A3 g-tron și una plug-in hybrid.

Foto: Audi

Audi pregătește prima lansare digitală din istoria companiei a unui nou model: noua gamă A3 va fi livrată clienților din întreaga lume pe parcursul anului.

Pentru acest lucru peste 15.000 de agenți de vânzare și peste 20.000 de tehnicieni service din propriile rețele și rețele partenere vor fi pregătiți online.

Pregătire online pentru angajați

Datorită crizei provocate de pendemia de coronavirus Audi va renunța la traning-ul față-în-față al angajaților și colaboratorilor și îl va înlocui cu o mare varietate de forme digitale, de la traning prin intermediul aplicațiilor web la realitate augmentată și realitate virtuală.

Audi A3
Audi pregătește prima sa lansare mondială, digitală, pentru noua familie A3

Horst Hanschur, Head of Retail Business Development and Customer Services at AUDI AG a precizat că odată cu lansarea familiei A3, unul dintre cele mai importante modele din gamă, a fost accelerat și procesul de digitalizare a pregătirii personalului.

Un pas important în vederea dezvoltării ofensivei electrice, a mai precizat el, subliniind că odată cu creșterea nivelului de digitalizare al  automobilelor, trebuie digitalizate și metodele de training.

Pentru a asigura același standard compania a pregătit un mare număr de formate digitale – unele chiar în propriul studio TV – în mai multe limbi.

Realitate augmentată

Formate ale realității virtuale au fost deja utilizate pentru lansarea pe piață a noului Audi e-tron. Acum, această tehnică va fi aplicată pentru cursurile trainerilor pentru familia A3.
Pregătirea va consta în cursuri suport oferite pe platforme online, cursuri online-live, video conferințe pentru clarificarea unor lucruri. De asemenea, un program digital self-learning este disponibil prin Audi Service TV, precum și tutoriale pe diverse teme.
Cursuri prin realitate augmentată pentru test-drive-ul modelelor vor fi disponibile în curând prin aplicații de realitate virtuală ce vor evidenția noutățile tehnice ale noului Audi A3.
Comenzile, în Europa, pentru noul Audi A3 Sportback și A3 Sedan se pot face deja. Mașinile urmând a fi livrate în vară. De asemenea, anul acesta vor fi adăugate în gamă Audi A3 g-tron și un model plug-in hybrid.

Adaugati comentariu