Cele mai frumoase limuzine din 2020

cele mai frumoase limuzine

2. Audi A5 Sportback

Audi A5 Sportback este un exemplu elocvent care demonstrează că o mașină practică poate fi și frumoasă. La fel ca la prima generație, Audi a adăugat la coupe-ul clasic cu două uși A5, încă două uși și un hayon generos astfel că A5 Sportback este un mix între un coupe cu patru uși și o limuzină fastback.

În epoca grilei radiatoarelor tot mai mari și a farurilor subțiri, Audi A5 Sportback are o frumusește clasică cu o grilă normală ca dimensiuni, iar capota plonjată spre grila amplasată destul de jos și linia laterală de coupe îi conferă sportivitate și o anume agresivitate.

Ca și la alte modele Audi, calitatea interiorului este unul din atuurile importante de vânzare și sunt puține mașini care oferă un compromis atât de bun între design și utilitatea spațiului interior.

Citește testul cu Audi A5 Sportback 

Având la bază tracțiunea față, A5 Sportback nu este cea mai incitantă din segment dar are o ținută de drum neutră și o aderență foarte bună. Actuala generație a fost lansată în 2016 și a suferit un facelift de curând. Multe din motorizări s-au schimbat și în prezent nu are decât o singură motorizare pe benzină. Chiar și versiunea S5 Sportback este propulsată de un motor TDI de 3 litri și 347 CP.
RS5 Sportack vine cu un motor turbo de 2,9 litri și 450 CP.

audi-a5-sportback

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top