Cele mai frumoase limuzine din 2020

cele mai frumoase limuzine

10. VW Arteon

Deși este o marcă populară, VW a cochetat des cu segmentul premium. Golf și Passat au o finisare demnă de rivali premium, iar cu VW Phaeton și VW Touareg, VW a demonstrat că se poate bate cu constructorii de lux.
Ok, Phaeton nu a fost chiar un succes, dar Touareg este o reușită.

La design însă, VW nu ne-a făcut niciodată să scoatem acea exclamație de wow. Poate doar VW Scirocco are ceva special.

Chiar și primul Passat CC a fost un model funcțional și practic dar nu convingea prin design. Însă urmașul lui, VW Arteon, te face să întorci capul pe stradă. Grila lată, impunătoare, farurile cu LED cu un design deosebit și linia plonjată îl diferențiază clar acum de Passat. Însă păcat că interiorul este aproape identic cu cel de la Passat și aici ne-am fi așteptat la o personalizare mai distinctă.

Citește testul cu VW Arteon

Interiorul este practic, funcțional și oferă foarte mult loc. Ținuta de drum este neutră și competentă și Arteon oferă un confort la rulare foarte bun. Dar experiența de condus nu este memorabilă.

Gama de motoare cuprinde doar motoare cu 4 cilindri diesel și benzină care au și versiuni puternice: un bi-turbo diesel de 2 litri și 240 CP și un TSI pe benzină tot de 2 litri cu 272 CP ambele cu tracțiune integrală.

VW Arteon

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top