Cele mai frumoase limuzine din 2020

cele mai frumoase limuzine

7. Peugeot 508

A doua generație Peugeot 508 este mult mai reușită decât prima. Designerul Gilles Vidal spunea: “Eu cred că este greșită opinia că lumea nu mai dorește sedanuri. Nu este adevărat. Lumea dorește sedanuri dar să arate bine”.

Preluând câteva din elementele conceptului retro Peugeot e-Legend expus la salonul de la Paris în toamna lui 2018, 508 reprezintă o inspirație a designerului Gilles Vidal de a utiliza ceva din stilul tradițional al mărcii într-o interpretare modernă.

Citește testul cu Peugeot 508

Mai compact decât rivalii germani, 508 se adresează celor care vor să sacrifice puțin din spațiul interior pentru o mașină mai elegantă. Spațiul în spate este ceva mai mic decât la Passat, dar totuși decent. Conceptul i-Cockpit cu indicatoarele vizibile pe deasupra volanului și volanul de diametru mai mic îi conferă un look modern și proaspăt.

508 pune accent în continuare pe motoarele diesel de 1,5 și 2,0 litri care nu sunt foarte puternice dar sunt extrem de rafinate. Există și opțiunea unui motor turbo pe benzină de 1,6 litri dar și a unui Plug-In Hybrid de concepție nouă.

test Peugeot 508 GT 2.0 BlueHDI 180 CP 2019 (3)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top