eMAG: oferte auto de Black Friday 2017

eMAG Black Friday 2017

Vreți anvelope? Sau poate un sistem de sunet mai performant? Ce-ați spune de un sistem de navigație nou sau, de ce nu, o mașină cu tot cu cele de mai sus, ca să le rezolvați pe toate ”dintr-un foc”? Nicio problemă: le eMAG le veți găsi pe toate la preț (foarte) redus, vineri, 17 noiembrie. Trăiască Black Friday!

Șapte ani. Atât a trecut de la începutul nebuniei (sau magiei, numiți-o cum doriți) în România. Se numește Black Friday și are un impact uriaș în țara noastră: în afară de SUA, de unde a și pornit moda BF, în nicio altă țară nu există o asemenea emulație ca în România. Dovada: dacă în 2012, doar 27% dintre români cunoșteau semnificația BF, în 2017 ponderea a crescut la 79%, iar 44% din populația țării va cumpăra cel puțin un produs. eMAG s-a pregătit temeinic, și a pus ”la bătaie” întreaga suprafață de 125.000 mp a depozitului său, echivalentul a 25 de terenuri de fotbal, pentru a stoca, sorta, împacheta și expedia produsele!

eMAG BF 2017

Dar gata cu poveștile…să trecem matematic în revistă ce le propune eMAG automobiliștilor din România cu ocazia Black Friday 2017:

  1. 25.000 de anvelope la preț redus.
  2. Sisteme electronice auto, pentru că specialiștii au negociat ”la sânge” ofertele producătorilor de top. Două nume au fost vehiculate, Sony și Philips, dar cu siguranță lista este mult mai mare.
  3. Bilete la mari premii de Formula 1…nu de alta, dar dacă tot ai anvelope noi, să le și folosești în drum spre circuit.
  4. Bilete de avion…poate nu vrei să mergi cu mașina la cursele de Grand Prix. Exemplul dat de eMAG: vouchere Tarom la jumătate de preț.
  5. Motociclete. Dacă sunteți adeptul vieții pe patru roți, luați-vă două!
  6. Mașini. Dacă nu vă bucură două motociclete, luați-vă o mașină. Aveți de ales: Alfa Romeo, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Toyota…și, probabil, altele.
  7. 3.000 de abonamente Optim Nelimitat cu 4,8 euro/lună și 50% reducere în primul an, oferite de Digi Mobil, ca să-i povestești și soacrei ce mașină ți-ai luat.
  8. Până la 60 de rate fără dobândă, dacă ai card Raiffeisen, respectiv 12, 18 și 24 rate dacă ai alte carduri de cumpărături.

Concluzia? Faceți-vă cont din timp, descărcați aplicația eMAG, înregistrați-vă cardul și…click!

Adaugati comentariu