Iată finalistele și programul Best Electric Car 2024!

Deschidere Best Electric Car 2024 AutoExpert

Dăm startul ediției din 2024 a competiției Best Electric Car în România! Finalistele au fost alese, programul – stabilit. Juriul e gata să le conducă și să o voteze pe cea mai bună. La fel și tu, ai șansa să votezi modelul preferat, accesând linkul din articol.

Ți-era dor de electrice? Nu răspunde, o să merg pe premisa că da. Drept cadou, îți ofer șansa de a vedea pe viu cele șapte finaliste în acest weekend, la București Mall. Deci, vino sâmbătă și duminică pentru a le admira și pentru a-ți alege favorita. Și, dacă tot o faci, voteaz-o și aici, ca să-i acorzi o șansă în plus în lupta pentru titlul Cel mai popular model.

Voteaza best electric car AutoExpert
https://bestelectriccar.ro/votul-cititorilor-2024/

Și tu, și juriul aveți de ales din următoarele șapte finaliste, în ordine alfabetică:

Cum, care juriu? Cel de aici, în care vei regăsi jurnaliști cu experiență și vloggeri de primă mână. Deși cu toții am testat aceste mașini și cu alte ocazii, pentru mediile pe care le reprezentăm, acum vom avea două zile la dispoziție pentru a compara umăr la umăr cele șapte finaliste. Vom beneficia de o rută complexă, ce va include porțiuni virajate și linii drepte, zone în urcare și coborâre, pentru a ne edifica asupra caracteristicilor fiecărui model.

Best Electric Car 2024, în vizită la Vitesco și Bosch Car Service

În cele două zile, vom vizita două hub-uri cu importanță în lumea electricelor. Bosch Car Service, la Câmpina, unde vom afla detalii despre rețea, despre traininguri dedicate specialiștilor în vehicule electrice, despre produsele Bosch integrate în autoturismele electrice. Apoi, vom vizita uzina Vitesco din Ghimbav, și ține cont că produsele Vitesco Technologies lucrează „pe ascuns” în modelele electrice ale unor companii precum Renault,Volkswagen, BMW, Kia, Hyundai… Deci, o parte din piesele modelelor noastre sunt realizate în România.

Este deja al patrulea an în care se desfășoară competiția. În 2023, a câștigat Nissan Ariya. La ediția din 2022 a ieșit învingător Renault Megane E-Tech. Prima ediție, din 2021, a avut-o drept câștigătoare pe Skoda Enyaq iV.

Te ținem la curent cu desfășurarea evenimentelor, pe măsură ce se vor succeda.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top