Advertisement

Opel: variantă electrică pentru fiecare model din 2024

Opel anunță noile generații pentru modelele SUV Crossland și Grandland vor fi lansate anul viitor și că toate modelele mărcii vor avea variantă electrică începând din 2024.

Opel a anunțat oficial că noua generație a SUV-ului Crossland va veni anul viitor alături de o versiune complet electrică. Tot în 2024, germanii vor lansa și noul Opel Grandland, care va deveni model exclusiv electric.

Opel Crossland autoexpert.ro

„Cu succesorul modelului Crossland, vom face ca plăcerea de a conduce vehicule electrice pe baterii să fie disponibilă în întreaga noastră gamă de modele – și vom oferi clienților noștri acces la mobilitate fără emisii locale în fiecare dintre modelele noastre.“, a spus Florian Huettl, directorul mărcii Opel.

Opel electric

Opel oferă variante electrice pentru aproape toate modelele din gama sa de la utilitarele de persoane Combo-e Life și Zafira-e Life și până la Corsa și Mokka. Compactul Opel Astra este cel mai nou model care are variantă complet electrică, iar de anul viitor vom avea Crossland electric și noul SUV Grandland, exclusiv electric. Gama de vehicule comerciale electrice este formată din Combo-e, Vivaro-e şi Movano-e.

Opel nu renunță nici la dezvoltarea unui model cu hidrogen. Germanii testează modelul Vivaro-e Hydrogen, iar din 2024 este programat un vehicul de transport mare cu celule de combustibil.

Opel continuă și electrificarea modelelor actuale, introducând versiuni mild hybrid la 48 V. Primul model din această gamă este Corsa facelift.

Marca germană va deveni un brand complet electric începând din anul 2028.

Via Opel

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top