Noul BMW Z4 – primele informații și fotografii oficiale

Noul BMW Z4 - primele informații și fotografii oficiale

Noul BMW Z4 – primele informații și fotografii oficiale. Roadster-ul bavarez se întoarce la locul faptei. La un an de la prezentarea conceptului BMW Z4, versiunea de serie este dezvăluită tot la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach, California, decorul perfect pentru roadster-ul de lux.

Cu proporții dinamice, cu un design emoțional și o natură sportivă fascinantă, automobilul cu două locuri preia conceptul de roadster clasic și îl transpune în contemporan. La Pebble Beach, producătorul premium aduce exclusivista versiune BMW Z4 M40i First Edition, pe care am urmarit-o deja în teste. Avem de-a face astfel cu o ediție specială limitată a roadster-ului care promite să impresioneze prin agilitate, precizie și manevrabilitate tipice modelelor BMW M Performance.

Noul BMW Z4_08

BMW Z4. Teaser pentru mașina pe care BMW

o aduce la Pebble Beach, apoi la Paris

Design-ul sofisticat al modelului este pus în valoare de o culoare specială, Frozen Orange metallic, pe care ne-o amintim de la conceptul prezentat tot la Pebble Beach, anul trecut.

Linii pure, dinamice, progresive îi confirmă carisma noului BMW Z4 și nu lasă loc de îndoială în privința firii sale dinamice. Poziția la volan, un centru coborât de greutate, distribuția egală a sarcinii 50:50 către cele două punți, un ecartament mare și un ampatament de dimensiuni compacte formează condițiile ideale pentru plăcere la condus.

Noul BMW Z4_07

BMW are în plan să înlocuiască Z4 până în 2020

BMW M40i First Edition este pus în mișcare de un motor de 3.0 litri cu șase cilindri, care dezvoltă 340 de cai putere și un cuplu de 450 Nm. Mașina primește suspensie sport și amortizoare controlate electronic, un sistem de frânare M sport și un diferențial blocabil electronic M Sport pe puntea din spate. M40i are nevoie de 4,6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Look-ul lui M40i este marcat de farurile LED, grila tipică brand-ului cu o imagine extrem de agresivă acum, capota care se întinde cursiv până deasupra pasajelor roților și eleronul integrat în capacul portbagajului. Conceptul interior imită design-ul exterior în ceea ce privește caracterul sportiv al noului Z4. Astfel, șoferul primește o configurație orientată către el și o ergonomie ideală care pun accentul pe experiența trăită la volanul roadster-ului.

Noul BMW Z4_03

Viitorul instrumentar de bord BMW este… SF!

Elemente exclusive subliniază faptul că avem de-a face cu o ediție specială. Astfel, nuanța Frozen Orange metallic formează un contrast interesant cu acoperișul textil operat electric de culoarea antracitului cu reflexe argintii și carcasele negre ale oglinzilor. First Edition primește și jante bicolore din aliaj de 19 inci, iar la interior, șoferul va lua loc în scaune cu memorie, îmbrăcate în piele neagră Vernasca și se va bucura de lumina ambientală și de sistemul de sonorizare Harman Kardon Surround Sound.

Noul BMW Z4_10

Faruri adaptive LED cu funcție matrix pentru faza lungă, BMW Head-Up Display, în premieră la un roadster, și sistemul BMW Live Cockpit Professional asigură prezența celor mai recente tehnologii la noul BMW Z4.

BMW va anunța ulterior și alte versiuni de motorizare pe 19 septembrie. Mașina va fi prezentă apoi în octombrie, la Salonul Auto de la Paris. Noul BMW Z4 Roadster va fi produs la uzina Magna Steyr din Austria. Primele livrări vor avea loc în primăvara anului viitor.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top